Stand

FUNDATIA GOLESCU, intemeiata in mai 1997, la initiativa actritei Manuela Golescu, este o organizatie nonguvernamentala, nonprofit, dedicata dezvoltarii de asociatii si aliante internationale, cu organizatii angajate in impactul comunitatilor si culturilor, astfel incat acestea sa devina, in mod dinamic, mai puternice si mai vii.

Viziunea noastra:

Consideram ca puterea comunicarii este accesul de creare a unor punti de recunoastere inter- culturala- dincolo de bariere- si de construire a unei Comunitati Internationale prospere.

Ne angajam sa stimulam o explorare culturala la nivel global, care sa produca un sentiment profund de demnitate si respect international.

Intentia noastra finala este de a dezvolta o noua Comunitate Internationala, prin crearea unei culturi a comunicarii, unde aprecierea si recunoasterea sunt baza unor frontiere fara precedent ale exprimarii de sine culturale internationale.

FUNDATIA GOLESCU aduce impreuna oameni cu viziune si angajament, dedicati sa contribuie in comunitatea lor. Angajamentul nostru major este de a crea si imagina oportunitati pentru artisti si lideri culturali, prin care sa- si dezvolte si sa realizeze visurile lor.

FUNDATIA GOLESCU dezvolta proiecte cu impact asupra societatii si culturii, influentand domenii ca: arte ( literatura, poezia, muzica, dansul, pictura, sculptura, teatrul, filmul), cultura ( comunicare si PR, jurnalistica, sport, istorie, sociologie, diplomatie, etc.).

Modul nostru de abordare:
Abordarea noastra este crearea unei culturi a comunicarii, care sa permita oamenilor si comunitatilor sa depaseasca practicile ineficiente ce impiedica o contributie unica la co- existenta si dezvoltarea comunitatii.

Fundatia Golescu

Fundatia si- a propus promovarea valorilor autentice in Romania si in strainatate, astfel incat imaginea Roamaniei sa contribuie la crearea unui profund sentiment de demnitate si respect international.

Mai mult... >